Sekite mus:
Technikos pardavimai
Servisas
Atsarginės dalys
Technikos pardavimai
Servisas
Atsarginės dalys
Sekite mus:

2011-aisiais JOHN DEERE – tarp 100 geriausių prekių ženklų

2011-11-03

2011-ųjų spalį John Deere prekės ženklas pirmą kartą įtrauktas į geriausių pasaulinių prekių ženklų šimtuką. Šį sąrašą, apimantį visas pramonės sritis visame pasaulyje, kasmet rengia konsultacijų įmonė „Interbrand“.

 „Interbrand“ pažymi, kad John Deere kasmet vis sustiprina savo pozicijas. „Šis prekės ženklas plečia savo aprėptį ir apima ne tik įrangą, bet ir ūkininkams bei žemės savininkams skirtus patarimus, kaip gauti daugiausia naudos iš turimos žemės“, – pažymėjo „Interbrand“ atstovas komentuodamas 2011-ųjų sąrašą.  O tai tiesiogiai siejasi su nuoširdžiu atsidavimu tvariai veiklai, pelniusiai šiam ženklui tarptautinį pripažinimą, ypač už dėmesį ekologijai ir energijos taupymui, sakoma pranešime.

 „Patekimas tarp 100 geriausių prekių ženklų aplenkiant tūkstančius kitų įmonių atspindi mūsų požiūrį į rūpinimąsi klientais ir yra mūsų nuolatinio domėjimosi ne tik Šiaurės Amerikos rinka rezultatas, – sako John Deere žemės ūkio ir vejos priežiūros technikos padalinio vadovas Markas von Pentzas. – Šis pripažinimas dar labiau padidins mūsų atsidavimą žmonėms, kurie dirba žemę, ima derlių ar stato joje namus ir tiesia kelius, kad patenkintų augantį maisto, degalų, pastogės ir susisiekimo poreikį.“


Daugiau informacijos
:

„Interbrand“ geriausių pasaulinių prekių ženklų rinkimų procesas sertifikuotas Tarptautinės standartų organizacijos kaip atitinkantis ISO 10668 reikalavimus siekiant nustatyti prekių ženklų piniginę vertę. Be viešumo ir žinomumo ne tik savo rinkoje kriterijų, atsižvelgiama į finansinius rodiklius, žinomumą bent trijuose didžiausiuose žemynuose ir populiarumą augančiose ir besivystančiose rinkose. Pagal apskaičiuotąją prekės ženklo vertę John Deere užima 97-ą vietą iš šimto geriausių pasaulinių prekių ženklų sąraše. Pirmąją ir antrąją vietas dalijasi Coca Cola ir IBM, o devyniasdešimt devintąją ir šimtąją – Ferrari ir Harley-Davidson.