Sekite mus:
Technikos pardavimai
Servisas
Atsarginės dalys
Technikos pardavimai
Servisas
Atsarginės dalys
Sekite mus:

2014-ųjų John Deere naujienos: sužinokite pirmieji!

2014-01-08

2014 metais John Deere pristato itin daug naujovių, kurios ypač aktualios ir sudomins mažesnių bei vidutinių ūkių valdytojus. John Deere traktorių gama šiam segmentui prasiplėtė net 27 naujais modeliais 70 – 120 AG diapazone bei daugeliu kitų atnaujintų bei patobulintų mašinų.

Net 27 nauji John Deere traktorių modeliai

Mažų ir vidutinės klasės traktorių asortimentas pasipildė net 7 naujomis serijomis, kurios gaminamos Manheimo gamykloje Vokietijoje. Labiausiai atkreipiamas dėmesys į naujuosius 6MC ir 6RC serijų modelius, kurie nuo savo pirmtakų 6M ir 6R skiriasi kompaktiškais matmenimis. Tai gana aktualu gyvulininkyste užsiimantiems ūkininkams, kurie turi senesnius ir žemesnius pastatus gyvuliam laikyti. Atnaujinti 6RC serijos modeliai priskiriami „Premium“ traktorių kategorijai. Jų komplektavimo galimybės yra itin plačios. Traktoriuose montuojami talpūs (205 l) degalų bakai, Power Tech PWX varikliai su IPM sistema, kuri kiekvienam iš modelių suteikia iki 10 AG papildomai. Be to, traktoriai itin manevringi ir komfortiški.

Naujosios John Deere šienapjovės-plaušintuvės

Tiems ūkiams, kurie verčiasi gyvulininkyste John Deere pristatė nemažai naujienų ir pašarų ruošimo technikos srityje. Puiki kokybė, ilgaamžiškumas, mažos eksploatavimo sąnaudos – visa tai apibūdina John Deere šienapjoves, kurių gamą sudaro net 20 modelių. Naujų 600-osios ir 800-osios serijų šienapjovės turi naujos konstrukcijos plaušintuvo pirštus, patobulintą pjovimo aparato pakabą, yra manevringos ir turi puikią pjovimo kokybę. Belieka išsirinkti sau tinkančią ir sparčiai darbuotis trumpu šienapjūtės laiku.

Net 3 naujos John Deere presų serijos

Dar viena iš pašarų ruošimo technikos naujovių – atnaujinta John Deere presų gama: M serija – tai universalūs ir našūs presai, skirti mažiems ir vidutiniams ūkiams, R serija – intensyviam naudojimui skirti presai, kurie tiks ir itin didelės apimties darbams atlikti, ir C serija – presai-vyniotuvai skirti intensyviam darbui dideliuose ūkiuose ir žemės ūkio paslaugas teikiančiose įmonėse. Didelis našumas, tvirta konstrukcija ir universalumas – tai pagrindinės naujųjų presų savybės.

John Deere kompanija 2014 metams pristatė ne vieną naujieną įvairiose technikos kategorijose. Belieka užsukti jas apžiūrėti ir įvertinti pas mus į prekybos vietas arba susisiekti telefonu su jūsų rajoną aptarnaujančiu vadybininku konsultantu ir užduoti jam klausimą: „Ką naujo galite man pasiūlyti šiais metais?“