Sekite mus:
Technikos pardavimai
Servisas
Atsarginės dalys
Technikos pardavimai
Servisas
Atsarginės dalys
Sekite mus:

8000-tosios serijos smulkintuvo demonstracijos

2019-08-19

Visai neseniai turėjome dvi John Deere 8000-osios serijos smulkintuvo demonstracijas, kurios vyko skirtinguose Lietuvos rajonuose. Abiejų metu buvo parodytos smulkintuvo galimybės, jo reguliavimai ir duota galimybė išbandyti smulkinant savo užaugintą derlių.

Po pirmosios demonstracijos DOJUS agro įmonės smulkintuvų specialistas Eimantas Šimkus pakalbino kliento ūkio (Panevėžio raj.) operatorių. Jo įspūdžiai buvo tokie:

„Smulkintuvo našumas, lyginant su turimu yra didesnis, nors galia yra mažesnė. John Deere 8200 neužsikiša ir nesustoja, net ir įtraukus didelį žolės gumulą, kas žymiai pagreitina darbus. Taip pat jaučiasi didesnis komfortas kabinoje“.

Tai puikus pavyzdys, kuris įrodo, kad ne visada didesnės galios mašinos yra našesnės ar pranašesnės už mažesnios galios.

Antroji demonstracija vyko Pakruojo rajone, kur dalyvavo ŽŪB gamybos direktorius ir savininkas. Jos metu buvo smulkinama liucerna. Žemės ūkio bendrovės operatorius pats išbandė smulkintuvą ir liko nustebęs, kad mašinos variklį galima stipriai apkrauti ir nebijoti užkišti smulkintuvo. Tai nesunkiai paaiškinama, nes variklio darbas sureguliuotas taip, kad maksimali galia pasiekiama esant mažesniems variklio sūkiams. Taip pat pastebėta, kad net ir esant drėgnai bei lipniai masei, ji neprilimpa ir nesulėtina smulkinimo, kadangi ProStream smulkinimo sistema sukuria greitą masės judėjimą nuo smulkinimo būgno iki išmetimo latako.


Taigi, remiantis klientų atsiliepimais galime daryti išvadas, kad John Deere 8200 smulkintuvas išsiskiria tuo, kad jį gaminant buvo daug dėmesio skirta komfortui ir prieinamumui prie pagrindinių smulkintuvo komponentų. Taip pat pastebėta, kad 8000-tosios serijos smulkintuvai stipriai atnaujinti, lyginant su prieš tau buvusiais 7000-tosios serijos: sustiprinti komponentai, nauja smulkinimo sistema, daugiau automatinių funkcijų.

Na, o smulkintuvų specialistas Eimanto Šimkus teigia, kad demonstracijos įvyko sėkmingai, nes buvo pakankamai smulkinamos masės, tad pavyko parodyti smulkintuvo pajėgumą.

Jei domina ir Jus John Deere smulkintuvai ir norite pamatyti juos gyvai, tai skambinkite smulkintuvų specialistui Eimantui Šimkui +370 612 70423